Червоний Хрест передав до Нових Санжар фінансову допомогу

Читать на русском
Українське товариство Червоного Хреста надало допомогу евакуйованим із китайського Уханя, які знаходяться в обсервації в Нових Санжарах.

Українське товариство Червоного Хреста надало допомогу евакуйованим із китайського Уханя, які перебувають в обсервації в Нових Санжарах.

Як повідомляє пресслужба організації, сума допомоги склала майже 287 тис. гривень.

Зазначається, що вже шостий день поспіль Товариство Червоного Хреста входить в оперативний штаб у Нових Санжарах, координує, отримує від волонтерських організацій, компаній, небайдужого населення допомогу, закуповує необхідне для людей, які перебувають в обсервації, та передає до медичного центру.

«За весь час роботи до Медичного центру Національної гвардії України «Нові Санжари», де перебувають 72 людини, евакуйовані з Китаю, і 22 члени екіпажу та супроводжуючого медичного персоналу, було зібрано та передано допомоги на майже 287 тис. гривень», - йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що оскільки 22 лютого Медичний центр заборонив передавати їжу з міркувань безпеки людей у обсервації, близько 300 кг продуктів Червоним Хрестом було передано до шкіл-інтернатів і дитячих будинків сімейного типу.

Раніше стали відомі перші результати тестів евакуйованих із Китаю українців.

Також учасника сутичок у Нових Санжарах Віталія Семирода суд відправив на 60 діб під нічний домашній арешт.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: