Лікарям санаторію в Нових Санжарах випишуть премії

Читать на русском
Медичні працівники санаторію в Нових Санжарах отримають премії за роботу з евакуйованими із Уханю.

Співробітники медичного центру «Нові Санжари» в Полтавській області отримають премії за роботу з евакуйованими із Китаю.

Про це повідомив в.о. керівник медичного центру Нацгвардії «Нові Санжари» Олександр Блінов, передає місцеве видання «Новини Полтавщини».

«Працівників медичного центру Національної гвардії Нові Санжари преміюють», - сказано в повідомленні. При цьому розмір премій він уточнив.

Стало відомо, у скільки обходиться обсервація в Нових СанжарахДвотижнева обсервація близько сотні евакуйованих з Китаю обійшлася держбюджету України в 2,6 мільйона гривень.

За словами Блінова, персонал центру до обстеження людей не мав відношення. Лікарі стежили за харчуванням, проживанням, а також забезпеченням ізоляції громадян.

Керівник медцентру уточнив, що зараз в Нових Санжарах, як і до обсервації, працює 62 працівники. Жодна людина не звільнилася. За його словами, санаторій і надалі готовий до прийому нових евакуйованих з Китаю.

Нагадаємо, 5 березня в Нових Санжарах завершився термін обсервації евакуйованих з Китаю.

В Нові Санжари приїхав президент України Володимир Зеленський. Як заявили в МОЗ, ні у кого з тих, хто був на обсервації, ознак коронавірусу немає.

Однак Зеленський зажадав звільнити голову полтавської СБУ через протести в Санжарах.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: