Аваков розповів, що загрожує підозрюваним у сутичках у Нових Санжарах

Читать на русском
Підозру щодо сутичок, які сталися в селищі Нові Санжари під час перевезення туди евакуйованих з Китаю громадян, отримали шість осіб.

Підозру щодо сутичок, які сталися в селищі Нові Санжари під час перевезення туди евакуйованих з Китаю громадян, отримали шість осіб.

Про це заявив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков в ефірі програми «Право на владу».

«Так, цих людей встановили. На сьогодні 6 людей отримали підозру з цього питання. Це ті люди, які кидали каміння», - зазначив Аваков.

За його словами, люди спеціально залишали автомобілі на дорозі, саме тому на місці події були БТРи.

«Ці всі люди, скоріш за все, отримають домашній арешт, як це зараз відбулося. Той, хто направляв автомобіль на поліцейських, він був п'яний, як і більшість», - наголосив Аваков.

Нагадаємо, 20 лютого в Україну прибув літак із евакуйованими з китайського Уханю. Після огляду медиками прибулих п'ятьма автобусами перевезли для обсервації до санаторію Нацгвардії Нові Санжари в Полтавській області.

Переміщення евакуйованих викликало масові протести в смт Нові Санжари. Жителі населеного пункту перекрили дорогу і вступили в сутички з поліцейськими. У результаті сутичок було затримано 24 людини, пізніше їх відпустили.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: