Стало відомо, що розгляне Рада на засіданні 16 квітня

Читать на русском
Верховна рада на позачерговому засіданні в четвер, 16 квітня, планує розглянути п'ять питань.

Верховна рада України на позачерговому засіданні в четвер планує розглянути п'ять питань, серед яких – зміни до Регламенту.

Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на джерело у фракції «Слуга народу».

Закон про банки: як довго чекатиме МВФ і чи надасть транш, якщо документ не ухвалятьТиждень тому на позачерговому засіданні Верховна рада дала старт земельній реформі та ухвалила в першому читанні так званий закон про банки, на якому наполягають кредитори. Однак до другого читання до закону про банки вже подано 16 тисяч правок.

Згідно з повідомленням на сьогодні вже затверджено порядок денний позачергового засідання Ради.

Зокрема, у другому читанні нардепи розглядатимуть проєкт змін до Регламенту №1043, а також законопроекти «Про оборонних закупівлях» та внесення змін до закону «Про місцеве самоврядування в Україні» №2653. У першому читанні парламент розгляне проєкт №2654 про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо посилення захисту телекомунікаційних мереж.

Крім того, Рада розгляне питання ратифікації. Зокрема, йдеться про «Проєкт щодо ратифікації угоди про грант Фонду Е5Р (Проєкт «Вища освіта України») між Україною та Європейським інвестиційним банком» №0034».

Нагадаємо, 16 квітня Рада проведе вже друге на цьому тижні позачергове засідання.

Також повідомлялося, що закон про банки можуть винести на голосування парламенту не раніше 5 травня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: