Закон про банки ВР не розглядатиме цього тижня – Арахамія

Читать на русском
Антиколомойський закон Рада не розглядатиме цього тижня, оскільки всі 16 тисяч правок ще зводять в таблицю. Після цього кілька днів їх буде вивчати профільний комітет.

Парламент не зможе розглянути законопроект про банківську діяльність («антиколомойський закон») цього тижня, оскільки всі 16 тисяч поправок ще повинен вивчити профільний комітет Ради.

Про це заявив голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія, передає РБК-Україна.

Голосування за «антиколомойський закон»: що може стати предметом торгуАнтиколомойський закон Рада ухвалила в першому читанні 30 березня. Однак, коли відбудеться голосування в другому читанні – відкрите питання. 28 нардепів подали до антиколомойського закону 16 381 поправку.

За його словами, на сьогоднішній день всі поправки продовжують збирати в таблицю. Після цього їм необхідно пройти профільний комітет. За прогнозами Арахамії, на це піде мінімум чотири дні.

«Не можуть розглядати. Тому що тільки зведена таблиця. Станом на ранок, ще тривала процедура зборів усіх 16 тисяч правок в одну таблицю. Потім це повинно пройти комітет. Зараз, навіть якщо дуже прискорену процедуру застосувати, – це чотири дні роботи комітету. Це не цей тиждень. Це фізично неможливо», – заявив Арахамія.

Нагадаємо, у Раді знайшли вихід, як розглянути під час голосування всі поправки до «антиколомойського закону».

Також повідомлялося, що наступне позачергове засідання парламенту може відбутися в середу, 15 квітня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: