Для лікарів у Львівській області організували спецтранспортування

Читать на русском
У Львівській області з 20 березня запустили спецперевезення для лікарів і працівників Укрпошти. Маршрути з'єднають райцентри зі Львовом.

У Львівській області з п'ятниці, 20 березня, запустили спеціальні регулярні автобуси, які будуть розвозити працівників медустанов і пошти.

Про це повідомили у пресслужбі Львівської ОДА. Як уточнив керівник управління транспорту та зв'язку ЛОДА Тарас Опріск, про спільне транспортування працівників домовилося керівництво «Укрпошти» і місцевих лікарень.

Президент доручив головам ОДА і мерам збільшити кількість автобусів та маршрутокЗеленський доручив головам обласних держадмінстрацій і мерам збільшити кількість автобусів та маршруток. Про це він заявив у відеозверненні.

«У зв'язку з карантином і припиненням курсування транспортних засобів виникла гостра необхідність у розвозці медичних працівників і працівників підприємств, що забезпечують життєдіяльність області, на роботу. Керівництво підприємства Укрпошта і медичних установ дійшло згоди з перевізниками, які забезпечують своїм працівникам проїзд», – повідомив Опріск.

Маршрути будуть з'єднувати райцентри зі Львовом. Автобуси курсуватимуть щодня. Вони доставлятимуть людей прямо до місця роботи і додому.

Нагадаємо, у Києві медиків і правоохоронців також будуть розвозити на роботу.

Також повідомлялося, що лікарі отримають надбавки в 200% за роботу з хворими на коронавірус.

Раніше голова МОЗ попросив перевізників допомогти в розвозці лікарів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: