Лікарям обіцяють надбавки у 200% за роботу з хворими на коронавірус

Читать на русском
Медперсонал, який працює з зараженими на коронавірус, отримає надбавки у 200 відсотків до заробітної плати.

Співробітники медустанов України, які працюють з інфікованими коронавірусом пацієнтами, отримають суттєву надбавку до заробітної плати.

Про це заявив голова комітету Верховної ради з питань здоров'я нації, медичної допомоги і медичного страхування Михайло Радуцький у понеділок, 16 березня, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Лікарям санаторію в Нових Санжарах випишуть преміїМедичні працівники санаторію в Нових Санжарах отримають премії за роботу з евакуйованими із Уханю.

«Передбачені додаткові надбавки для медперсоналу та інших співробітників, які працюють над ліквідацією епідемії коронавірусу. Погодили орієнтовно на рівні 200%. Буде виплачуватися надбавка медпрацівникам, які працюють із людьми, інфікованими коронавірусом», – заявив Радуцький.

Карантин у різних областях України: хто як запобігає вірусуСлово і Діло

Нагадаємо, в Україні на сьогоднішній день зафіксовано п'ять випадків захворювання на коронавірус. Один із них – летальний.

Завтра Рада має намір зібратися на позачергове засідання, на якому планується ухвалити закон про боротьбу з коронавірусом в Україні.

Президент України Володимир Зеленський підписав указ про створення Координаційної ради з протидії коронавірусу і призначив себе її головою.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: