Президент доручив головам ОДА і мерам збільшити кількість автобусів та маршруток

Читать на русском
Зеленський доручив головам обласних держадмінстрацій і мерам збільшити кількість автобусів та маршруток. Про це він заявив у відеозверненні.

Президент Володимир Зеленський доручив головам обласних держадмінстрацій і мерам збільшити кількість автобусів та маршруток. Про це він заявив у відеозверненні.

Перший пацієнт в Україні вилікувався від коронавірусу — ЗеленськийПрезидент Володимир Зеленський підтвердив одужання першого хворого на коронавірус Covid-19 в Україні.

Раніше Зеленський підтвердив одужання першого хворого на коронавірус Covid-19 в Україні.

У Києві, після закриття метро, з'явилися і черги на громадський транспорт та маршрутки. Змінилися й правила проїзду в ньому: перевозять у маршрутках по 10 людей, у трамваях та тролейбусах – по 20.

Також сьогодні, 20 березня, у Харкові пасажири розбили лобове скло в трамваї через невдоволення введеними обмеженнями за кількістю перевезених людей.

В Україні з 13 березня оголошено карантин через поширення китайського коронавірусу. З 17 березня обмежувальні заходи стали більш суворими, а ВР ухвалила закон, який передбачає штрафи за їх порушення. «Слово і Діло» зібрало фоторепортаж, як живе столиця в нових умовах.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: