Смерть мешканки Чернівецької області настала не від коронавірусу – лікарі

Читать на русском
У Чернівецькій обласній клінічній лікарні заявили, що 33-річна мешканка області померла не від коронавірусу, який у неї підтвердився.

Мешканка Чернівців, у якої тести підтвердили коронавірусну інфекцію, померла в лікарні не від неї.

Про це заявила заступник головного лікаря з лікувальної роботи Чернівецької обласної клінічної лікарні Ольга Снігуряк, передає пресслужба Чернівецької ОДА в Facebook.

За її словами, у 33-річної мешканки Чернівців була складна патологія нервової і ендокринної системи, а також ураження легень (але без легеневої недостатності).

В Івано-Франківську померла пацієнтка з підозрою на коронавірусСеред супутніх хвороб померлої лікарі називають ішемічну хворобу серця, кардіосклероз і гіпертонічну хворобу.

«Причина смерті - судомний синдром на фоні набряку головного мозку і, не виключено, крововилив в мозок. Пацієнтку доставили в наше відділення, бо вона мала підвищену температуру, а її чоловік нещодавно повернувся з Італії. Вважаємо, що коронавірус в цій ситуації був супутньою патологією, до летального результату призвів не він», - повідомила Снігуряк.

Нагадаємо, 17 березня МОЗ підтвердило другий випадок смерті від коронавірусу в Україні. У повідомленні міністерства було сказано, що жертвою COVID-19 стала 33-річна жінка з Чернівецької області.

Також повідомлялося, що в Чернівцях госпіталізували 5 осіб, які контактували з померлою від коронавірусу. Сьогодні стало відомо, що в Києві тест на коронавірус у військового пенсіонера виявився позитивним. Дану інформацію в МОЗ поки не коментували.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: