Голова МОЗ попросив перевізників допомогти у транспортуванні лікарів

Читать на русском
Голова МОЗ попросив українських перевізників розробити маршрути, за якими медиків зможуть забирати й відвозити до лікарень.

Міністр охорони здоров'я Ілля Ємець закликав транспортні компанії розробити схему розвезення медичних працівників до лікарень під час карантину.

Про це повідомляє пресслужба МОЗ у четвер, 19 березня.

«Ми повинні подбати про українських лікарів, щоб врятувати всю країну. Ми, Міністерство охорони здоров'я України, рекомендуємо транспортним компаніям спільними зусиллями розробити систему шатлів і маршрутів, які оптимізують пересування фахівців, які рятують людські життя», – заявив Ємець.

Медиків та правоохоронців у столиці розвозитимуть на роботуУ Києві для працівників, робота яких сьогодні є особливо важливою, міська влада організує розвезення до місць роботи на період карантину через коронавірус.

Міністр звернувся до всіх державних і комерційних транспортних компаній країни, пасажирських перевізників і органів місцевої влади із закликом створити умови, щоб українські медики могли дістатися до роботи.

Ємець також закликав усіх українців дотримуватися карантину і не виходити з дому без крайньої необхідності.

Нагадаємо, в Україні з 12 березня до 3 квітня запроваджено карантин через коронавірус. У країні припинені автобусні, авіа та залізничні перевезення. Також закриті метрополітени і діють обмеження в наземному транспорті.

У четвер, 19 березня, Міністерство охорони здоров'я підтвердило нові випадки коронавірусної інфекції в Києві та Житомирі. На сьогоднішній день хворих в Україні вже 18.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: