«Редколегія» на UMN: карантин, надзвичайний стан та консультаційна рада щодо ОРДЛО

Читать на русском
Сьогодні в «Редколегії» на каналі UMN о 19.00 ведучий Роман Скрипін буде обговорювати з гостями студії найважливіші теми цього тижня.

Сьогодні в «Редколегії» на каналі UMN о 19.00 ведучий Роман Скрипін буде обговорювати основні теми цього тижня, але у незвичному форматі – скайпом, разом із Сергієм Щербиною («РБК-Україна»), Станіславом Козлюком («Український Тиждень»), Сергієм Грішиним («Ісландія»).

Пандемія коронавірусу та ситуація із карантином в Україні стали найголовнішими темами тижня. Вже у чотирьох областях запровадили режим надзвичайної ситуації, а в інформпросторі висить тема запровадження більш жорстких заходів, аж до надзвичайного стану із комендантською годиною, спеціальним розподілом продуктів та іншими неприємностями.

За всіма цими вирусними пристрастями з інформаційного поля якось вислизнуло обговорення теми створення консультаційної ради щодо ситуації в ОРДЛО. В «Редколегії» поговорять, чи загрожує її створення інтересам України, чи можна вести переговри із сепаратистами та чи здатен цей політичний орган змінити хад російсько-української війни?

РЕДКОЛЕГІЯ: Карантин для людей, надзвичайний стан для АваковаUMN

Нагадаємо, через коронавірус до Верхової ради обмежили доступ журналістів. «Слово і Діло» подивилось, як змінився доступ ЗМІ до парламентів інших країн через пандемію.

Оскільки велика кількість бізнесів та частково державні структури терміново переформатоваують свою роботу в онланй режим, пропонуємо подивитись, які обіцянки давали політики щодо діджиталізації.

Також ми вивчали, яка передбачається підтримка українського бізнесу під час пандемії та що таке форс-мажорні обставини і коли вони настають.

І для тих українців, які «застрягли» за кордоном ми зібрали корисну інформацію на інфографіці.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: