За прикордонниками, які перевіряли хворого на коронавірус, спостерігають медики

Читать на русском
Прикордонники Чернівецького загону, які 26 лютого могли контактувати з інфікованим коронавірусом жителем Чернівців, знаходяться під постійним медичним наглядом.

Прикордонники Чернівецького загону, які 26 лютого могли контактувати з інфікованим коронавірусом жителем Чернівців, знаходяться під постійним медичним наглядом.

Про це у вівторок, 3 березня, повідомив начальник пресслужби загону Сергій Бровко.

В Україні зафіксували перший випадок коронавірусу: реакція соцмережВ Україні зафіксували перший випадок коронавірусу. Слово і Діло подивилося, як на новину відреагували в соцмережах.

«Спільно з представниками МОЗ ми відстежуємо зміни стану здоров'я прикордонників, які здійснювали прикордонні процедури в той день, коли хвора на коронавірус людина перетинала кордон», - повідомив Бровко.

За його словами, медики, в першу чергу, відстежують температуру тіла прикордонників.

«Поки ніяких ознак будь-якої хвороби у них не зафіксували», - сказав Бровко.

Він зазначив, що такі заходи проводяться для того, щоб у разі необхідності вчасно відреагувати на зміни стану здоров'я військовослужбовців.

Нагадаємо, у чоловіка в Чернівцях зафіксували перший випадок коронавірусу в Україні. Як стало відомо, інфікований на сьогоднішній день почуває себе задовільно.

Міністр охорони здоров'я України Зоряна Скалецька заявила, що ризики розповсюдження небезпечного коронавірусу від інфікованого в Чернівцях є незначними.

Також повідомлялося, що у зв'язку з епідемією коронавірусу нового типу в школах і ВУЗах Чернівців посилені заходи безпеки.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: