Стало відомо, які регіони представляють евакуйовані з Китаю українці

Читать на русском
У МВС перерахували міста і області, в яких проживали до поїздки в Китай евакуйовані сьогодні українці.

У МВС озвучили список областей, в яких проживали евакуйовані з Уханю українці до поїздки в Китай.

Про це розповів речник Міністерства внутрішніх справ України Артем Шевченко на брифінгу в Києві 20 лютого.

За його словами, з охопленого коронавірусом Китаю повернули до України жителів Маріуполя, Кривого Рогу, Києва, а також Полтавської, Харківської, Миколаївської, Кіровоградської, Львівської, Волинської, Дніпропетровської, Вінницької, Хмельницької, Донецької, Житомирської, Запорізької, Закарпатської та Одеської областей.

Евакуація з Китаю: ПЦУ закликала проявити милосердяУ ПЦУ закликали всіх громадян, зокрема жителів Нових Санжар, проявити милосердя і терпимість у зв'язку з напруженою атмосферою через евакуацію з Уханя.

Нагадаємо, 48 українців і 29 іноземців (громадян Ізраїлю, Норвегії, Чорногорії, Аргентини, Панами, Коста-Ріки, Домінікани, Еквадору та Іспанії) сьогодні, 20 лютого, привезли до України.

Їх розмістять у Полтавській області, в санаторії Нацгвардії «Нові Санжари».

У МВС раніше повідомляли, що після прибуття всі українці та іноземці будуть ізольовані на карантин на 14 днів. Навколо карантинної зони буде створено подвійне кільце захисту.

Водночасу Полтавській області розгорілися протести - місцеві жителі вимагають не розміщувати евакуйованих у Нових Санжарах. Люди перекривають дороги до медцентру і палять шини.

Геращенко показав санаторій для евакуйованих із Китаю українців.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: