Літак, який побував у Китаї, пройшов дезінфекцію

Читать на русском
Борт, який виконав рейс з Уханю до України, пройшов процедуру дезінфекції та поки залишається на закритій стоянці аеропорту в Харкові.

Борт авіакомпанії SkyUp, який забирав українців з охопленого коронавірусом Китаю, повністю пройшов процедуру дезінфекції.

Про це повідомила авіакомпанія SkyUp у четвер, 20 лютого. За даними пресслужби, згодом у літаку також замінять фільтри системи кондиціонування.

«Літак пройшов процедуру дезінфекції та залишається на кілька годин закритим на окремій стоянці аеропорту Харків. Пізніше на літаку відбудеться заміна фільтрів системи кондиціонування», - йдеться в повідомленні.

Евакуація українців із Китаю: чи варто панікувати20 лютого в Україну прилетів літак з евакуйованими українцями та іноземцями з епіцентру спалаху коронавірусу – міста Ухань у Китаї.

Нагадаємо, літак з евакуйованими з Уханю прилетів до України сьогодні, 20 лютого.

Через густий туман борт кружляв над Україною більше години. Пізніше він злітав до Борисполя на дозаправку і приземлився в аеропорту Харкова.

За даними МВС, рейсом з Уханю прибули 48 українців і 29 іноземців (громадяни Ізраїлю, Норвегії, Чорногорії, Аргентини, Панами, Коста-Ріки, Домінікани, Еквадору та Іспанії). Усі вони, за даними Міністерства охорони здоров'я, не заражені небезпечним коронавірусом.

Людей розмістять у Полтавській області, в санаторії Нацгвардії «Нові Санжари». Там вони пробудуть у режимі обсервації 14 днів. У медцентрі поруч із ними будуть цілодобово чергувати лікарі, а сам санаторій - охороняти поліція і Нацгвардія.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: