Літак з евакуйованими українцями прибув до «Борисполя»

Читать на русском
Борт літака SkyUp, який евакуював українців і громадян інших країн з китайського міста Ухань в Україну, приземлився в аеропорту Бориспіль, у четвер, 20 лютого.

Борт літака SkyUp, який евакуював українців і громадян інших країн із китайського міста Ухань в Україну, приземлився в аеропорту «Бориспіль», у четвер, 20 лютого.

Про це свідчать дані сервісу Flightradar.

Раніше повідомлялося, що літак змінив курс на Харків. Борт близько години кружляв колами на стику Полтавської, Харківської та Дніпропетровської областей.

Очікувалося, що борт із евакуйованими українцями має прилетіти до аеропорту «Бориспіль» 20 лютого о 8 ранку. Український літак вивезе з Уханя 48 українців і 29 іноземців – громадян Ізраїлю, Норвегії, Чорногорії, Аргентини, Панами, Коста-Ріки, Домінікани, Еквадору та Іспанії.

У Міністерстві внутрішніх справ повідомили, що після прибуттю всі українці та іноземці будуть ізольовані на карантин на 14 днів. При цьому навколо карантинної зони буде створено подвійне кільце захисту. За словами заступника міністра охорони здоров'я України Дмитра Коваля, для прийому евакуйованих із Китаю громадян готові чотири місця в різних містах України.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: