Гончарук анонсував головне завдання на 2020 рік

Читать на русском
Гончарук вважає головним завданням на 2020 рік будівництво доріг в Україні. За його словами, для цього уряд оновив команду Укравтодору.

Прем'єр-міністр Олексій Гончарук вважає головним завданням на 2020 рік будівництво доріг в Україні. За його словами, для цього уряд оновив команду «Укравтодору».

«Зараз там молодий, порядний, професійний менеджер (компанію в листопаді очолив депутат Олександр Кубрак - ред.), який повністю змінює команди по країні. Перше завдання - прибрати звідти корупцію», - сказав Гончарук в інтерв'ю «Україна 24».

Дедлайн до кінця року: як Рада й Кабмін впоралися з дорученнями ЗеленськогоЯкі доручення Володимира Зеленського Рада і Кабмін встигли виконати до кінця року, а які ні –розібралося Слово і Діло.

Прем'єр уточнив, що в 2020 році завданням є побудувати 4 тис. кілометрів доріг, хоча «можна зробити і більше».

«Це не верхня межа, це питання, зокрема, наскільки вдасться залучити до виконання завдань підрядників якісних, в тому числі з міжнародними грошима», - зазначив він.

Гончарук додав, ще кілька «амбітних проектів», зокрема запорізький міст.

«Нам потрібно побудувати нову фактично дорогу з Києва до Дніпра. Там є така ділянка велика, яка вже починає будуватися, і за наступний рік ми повинні як мінімум дуже серйозно просунутися, якщо взагалі не повністю її побудувати - від Решетилівки до Дніпра», - розповів він.

Прем'єр зазначив, що потрібно, щоб із Києва до Дніпра і Запоріжжя, а звідти до Маріуполя, можна було доїхати значно швидше, ніж зараз.

Раніше ми писали, як Рада й Кабмін впоралися з дорученнями Зеленського.

Також «Слово і Діло» продовжує відстежувати обіцянки Кабінету міністрів Олексія Гончарука.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: