«Укравтодор» анонсував збільшення бюджету на дороги

Читать на русском
У Верховній раді зареєстровано два законопроекти, в разі ухвалення яких відкриється можливість залучити додаткове фінансування із зовнішніх ринків на будівництво і ремонт і доріг.

У Верховній раді зареєстровано два законопроекти, в разі ухвалення яких відкриється можливість залучити додаткове фінансування із зовнішніх ринків на будівництво і ремонт і доріг.

Про це заявив голова «Укравтодору» Олександр Кубраков у Facebook в суботу, 21 грудня.

«На сьогоднішній день в Дорожньому фонді передбачено 38 млрд грн на ремонт, будівництво та експлуатацію доріг. З цих грошей 31,5 млрд відведено на ремонтно-будівельні роботи. І кожен, хто більш-менш розбирається в темі, знає, що таких сум, м'яко кажучи, недостатньо щоб привести в порядок проблемні ділянки в різних куточках країни», - зазначив Кубраков.

Кубраков сказав, що «Укравтодор» спільно із Кабміном і Мінфіном «знайшов можливість збільшити бюджет на ремонт і будівництво доріг майже 20 млрд». Він додав, що ці гроші дозволять істотно наростити обсяги запланованих робіт.

«Що потрібно для того, щоб отримати ці гроші? У Верховній раді зареєстровано 2 розроблених нами законопроекти - номер 2661 Про внесення змін до Бюджетного кодексу України та номер 2660 Про внесення змін до Закону України про Державний бюджет України на 2020 рік», - підсумував Кубраков.

Законопроекти №2660 і 2661 зареєстрували в Раді 20 грудня. Тексти законопроектів на сайті Ради поки що не оприлюднили.

Раніше «Укравтодор» попередив водіїв про ожеледицю на дорогах.

Також нагадаємо, НАЗК направило до суду адмінпротокол на керівника «Укравтодору».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: