Зеленський привітав нового голову Єврокомісії

Читать на русском
Глава держави Володимир Зеленський привітав голову Єврокомісії Урсулу фон дер
Ляйен зі вступом на посаду і висловив надію на тісну співпрацю.

Глава держави Володимир Зеленський привітав голову Єврокомісії Урсулу фон дер Ляйен зі вступом на посаду і висловив надію на тісну співпрацю.

Про це гарант написав у Twitter.

Санкції проти РФ: на які поступки Кремлю готовий ЄвросоюзБрюссельський кореспондент Радіо Свобода Рікард Джозвяк передбачає, що Євросоюз у грудні, найімовірніше, продовжить економічні санкції проти Росії, проте ЄС стане більш відкритим до Москви.

За словами Зеленського, він сподівається на тісну співпрацю з головою Єврокомісії та всією командою щодо відносин України і ЄС

«Вітаю Урсулу фон дер Ляйен із призначенням новим президентом Європейської комісії! Ми розраховуємо на тісну співпрацю з вами і вашою командою над амбітними цілями відносин Україна-ЄС, щоб зробити Європу сильнішою, безпечнішою і процвітаючою!», - написав Зеленський.

Нагадаємо, Європейський парламент 27 листопада затвердив новий склад Єврокомісії на чолі з Урсулою фон дер Ляйен. За відповідне рішення в Страсбурзі проголосували 461 член Європарламенту, 157 членів проголосували проти. Розпочне роботу нова Єврокомісія 1 грудня.

Раніше Кабмін анонсував програму на засідання Комітету асоціації Україна-ЄС.

Нагадаємо, в Євросоюзі відреагували на повернення Росією кораблів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: