«Право на владу»: формула миру та чого очікувати Україні від зустрічі в Нормандському форматі?

Читать на русском
Сьогодні о 22.30 на каналі 1+1 в програмі Право на владу ведучі та експерти говоритимуть про формулу миру для України.
Слово і Діло

Тема сьогоднішнього ток-шоу «Право на владу» – формула миру. Росія веде війну проти України – президент Зеленський виступив в ООН та назвав Росію агресоркою. На російських телеканалах істерика – там клянуть Зеленського. Все це відбувається на тлі скандалу довкола президента США та оприлюднення стенограми, в якій Трамп та Зеленський критикують лідерів ЄС за недостатню підтримку України. Чи став мир ближчим? Чого очікувати Україні від зустрічі в Нормандському форматі?

Про все це говоритимуть сьогодні у ток-шоу «Право на владу» з Наталією Мосейчук.

До студії запрошені: помічник президента України Андрей Ермак; народний депутат, «Слуга народу» Ірина Верещук; народний депутат, ВО «Батьківщина» Валентин Наливайченко; народний депутат, «Слуга народу» Святослав Яраш; народний депутат, «Голос» Ярослав Юрчишин; Міністр закордонних справ (2014-2019) Павло Клімкін; народний депутат 8-го скликання, голова партії «Національний корпус» Андрій Білецький; президент Американської торговельної палати в Україні Андрій Хундер; експерт з міжнародних питань Українського інституту майбутнього Ілія Куса; представник у політичній підгрупі на Мінських переговорах (2015-2016, 2019) Роман Безсмертний.

Сьогодні о 22:30 на каналі 1+1.

Традиційно в режимі онлайн «Слово і Діло» допомагатиме команді «Право на владу» здійснювати фактчекінг слів гостей ефіру: перевіряти, чи правдиві їхні висловлювання.

Нагадаємо, ми писали, що в ЄС відреагували на слова Трампа і Зеленського про недостатню допомогу для України.

Також ми розбирались, хто із західних партнерів більше за всіх допоміг Україні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: