Байден прокоментував публікацію стенограми розмови Трампа із Зеленським

Читать на русском
Колишній віце-президент США Джо Байден прокоментував публікацію стенограми розмови американського президента Дональда Трампа з Володимиром Зеленським.

Колишній віце-президент США Джо Байден прокоментував публікацію стенограми розмови американського президента Дональда Трампа з Володимиром Зеленським.

За його словами, дії Трампа є «трагедією» і «образою для кожного американця і основоположних цінностей нашої країни», передає CNN.

«Це питання національної безпеки. Це перевірка наших демократичних цінностей. Конгрес повинен слідувати фактам і швидко вжити заходів, щоб притягнути Дональда Трампа до відповідальності», - заявив Байден.

Кандидат в президенти від демократів наголосив, що виклад 30-хвилинної розмови в 2000 слів показує, що через кілька днів після того Трамп наказав утримати військову допомогу Україні, він «благав» Зеленського співпрацювати з його особистим адвокатом, щоб «очорнити» опонента на майбутніх президентських виборах.

Стенограма скандальної телефонної розмови Трампа і Зеленського — повний текст Білий дім оприлюднив стенограму розмови Дональда Трампа з президентом України Володимиром Зеленським, яка відбулася 25 липня 2019 року.

Під час розмови Трамп порушив питання щодо розслідування діяльності колишнього віце-президента США Джо Байдена і його сина.

У стенограмі липневої розмови йдеться, що Зеленський пообіцяв Трампу, що новий генпрокурор України розслідуватиме справу, в якій фігурує Хантер Байден.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: