Імпічмент Трампа: демократам бракує менше 10 голосів для затвердження звинувачень

Читать на русском
Конгресмени зібрали 210 голосів із необхідних 218 для затвердження звинувачень за процедурою імпічменту проти президента США Дональда Трампа.

Конгресмени Палати представників зібрали 210 голосів із необхідних 218 для затвердження звинувачень за процедурою імпічменту проти президента США Дональда Трампа.

Як відомо, для завершення процедури імпічменту необхідно, щоб офіційні звинувачення проти Трампа підтримали мінімум 218 законодавців Палати представників, інформує CNN.

Трамп, Зеленський і телефонний скандал: чи зможуть звільнити президента СШАВ США оголосили про початок офіційного розслідування щодо імпічменту Трампа. Причиною став скандал, який розгорівся після телефонної розмови Трампа з президентом України.

Тоді можна передати процедуру імпічменту для розгляду Сенатом, якому потрібно дві третини голосів для затвердження рішення про відставку Дональда Трампа.

Нагадаємо, спікерка Палати представників Ненсі Пелосі зробила офіційну заяву про ініціювання процедури імпічменту президента США Дональда Трампа. Причиною став скандал, який розгорівся після телефонної розмови Трампа з президентом України.

Білий дім оприлюднив текст телефонної розмови між президентом США Дональдом Трампом і президентом України Володимиром Зеленським.

«Слово і Діло» подивилося, що в соціальних мережах думають про скандал та ймовірний імпічмент Трампу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: