Суд обмежив захисту терміни ознайомлення з новою справою «Вог Аеро Джету»

Читать на русском
Столичний райсуд частково задовольнив прохання органів правопорядку про встановлення захисту строків ознайомлення з розслідуванням.
Солом'янський суд Києвафото: «Слово і Діло»

Суд обмежив стороні захисту строки ознайомлення з досудовим розслідуванням детективів Національного антикорупційного бюро у кримінальному провадженні за підозрою колишніх начальника та заступника начальника філії «Центр забезпечення виробництва» ПАТ «Укрзалізниця» Олександра Кулака та Данила Мізіна у нанесенні збитків підприємству до 4 жовтня.

Таке рішення 19 серпня ухвалив слідчий суддя Солом'янського районного суду міста Києва Максим Вишняк за результатами розгляду клопотання НАБУ, повідомляє «Слово і Діло».

Так, детектив у клопотанні стверджував, що 1 липня стороні захисту відкрили матеріали справи, які складаються з приблизно 30 томів, і відповідно завершили розслідування. Однак, за словами правоохоронців, сторона захисту зволікає з цією процедурою. За даними «Слова і Діла», один підозрюваний із своїм захисником не ознайомилися з жодним томом розслідування, а іншій із адвокатом – з 2 томами. Тому просили суд обмежити їм строки.

Проте суддя Вишняк частково задовольнив клопотання, обмеживши строки до 4 жовтня.

Нагадаємо, НАБУ повідомило про підозру двом екс-чиновникам філії УЗ. Пізніше їм обрали запобіжний захід.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: