Суд залишив заарештованими рахунки «Вог Аеро Джету»

Читать на русском
Апеляційний суд столиці не став розглядати скаргу комерційної компанії на судове рішення про арешт її рахунків.
Київський апеляційний суд

Суд залишив заарештованими грошові кошти на рахунках компанії «Вог Аеро Джет» (нині «Воленс Трейд») у межах кримінального провадження про нанесення збитків філії «Центр забезпечення виробництва» ПАТ «Укрзалізниця».

Таке рішення 25 червня ухвалила колегія суддів Київського апеляційного суду за результатами розгляду скарги представника компанії, повідомляє «Слово і Діло».

Як відомо, 2 серпня 2018 року суд наклав арешт на гроші «Вог Аеро Джету» в Індустіалбанку, ВТБ банку, Айбокс банку, банку Глобус, а також Банку інвестицій та заощаджень в межах суми 92,47 млн грн. Не погодившись з таким рішенням, компанія подала апеляційну скаргу, в якій також просила поновити строк на оскарження. Фірма повідомила, що отримала копію рішення лише 10 серпня 2018 року, оскільки розгляд клопотання відбувався без виклику компанії.

Однак вивчивши апеляцію, судді відмовили у поновленні строки на оскарження.

Нагадаємо, САП скерувала до суду справу «Вог Аеро Джету». Раніше суд обмежив терміни ознайомлення зі справою «Вог Аеро Джету» залізничнику. Також НАБУ виділило матеріали щодо організатора цього провадження. Крім того, угоди УЗ з «Вог Аеро Джетом» про підвищення цін визнали недійсними.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: