Екс-керівник НКРЕКП прокоментував підозру НАБУ

Читать на русском
Колишній Керівник Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг, Дмитро Вовк прокоментував підозру НАБУ.

Колишній Керівник Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг, Дмитро Вовк прокоментував підозру НАБУ.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на повідомлення Вовка в Facebook.

«Моя позиція наступна: 1.Справа «Роттердам+» є розкрученою медійно-юридичною бульбашкою. 2. Дії НАБУ з моменту початку розслідування вважаю підбором та вибиванням доказів під обвинувачення. 3. Про встановлення істини мова не йде, здійснюється тиск на мене та колег з грубим порушенням законодавства - це все свідчить про політичний характер переслідування. 4. Оскільки з публічними обвинувальними виступами керівники НАБУ зайшли далеко ще у 2017 році - визнати нікчемність та безперспективність розслідування на 3 рік дозволити вони собі не можуть. Саме тому і вирішили оголошувати підозри, замість закриття справи. 5. Нещодавні однотипні статті в ЗМІ на тему «Роттердам+» розглядаю виключно як спробу створити уяву у суспільства про «залізні» докази винуватості. 6. Переконаний в перемозі у відкритому змагальному процесі та захисті репутації Комісії, репутації всіх колег та власної », - зазначив Вовк.

Раніше детективи НАБУ під процесуальним керівництвом прокурорів САП повідомили про підозру колишньому керівнику Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг, Дмитру Вовку, екс-члену Нацкомісії Володимиру Євдокимову, заступнику начальника управління енергоринку НКРЕКУ Володимиру Бутовському та начальнику відділу цього управління Тарасу Ревенко.

Також відзначимо, НАБУ затримало колишнього члена НКРЕКУ у справі «Роттердам плюс».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: