НАБУ затримало колишнього члена НКРЕКП у справі «Роттердам плюс»

Читать на русском
Антикорупційні правоохоронні органи підготували шість підозр у справі формули Роттердам плюс, чотири з яких екс-посадовцям Нацкомісії.
Володимир Євдокімов

Детективи Національного антикорупційного бюро під процесуальним керівництвом прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури затримали колишнього члена Національної комісії, що здійснює регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг Володимира Євдокимова у справі формули «Роттердам плюс» та підготували підозру екс-голові Нацкомісії Дмитру Вовку.

Про це журналісту «Слова і Діла» повідомили джерела в правоохоронних органах.

За словами співрозмовників, окрім Євдокимова та Вовка, детективи та прокурори підготували підозри ще двом посадовцям НКРЕКП, а також двом топ-менеджерам компанії ДТЕК олігарха Ріната Ахметова.

Водночас, як повідомляють джерела, Вовк наразі перебуває за кордоном, як і двоє топ-менеджерів ДТЕК, а тому їм заочно повідомлять про підозру.

За даними журналіста «Слова і Діла», в Євдокимова нещодавно детективи НАБУ проводили обшук у вказаному провадженні й вилучили в нього мобільні телефони iPhone; Samsung і ноутбук.

Нагадаємо, НАБУ проводило обшуки в офісі інвестиційної компанії ICU. Пізніше, в органі розповіли деталі обшуків. Раніше суд зобов'язав НАБУ повернути комп'ютери НКРЕКП.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: