«Роттердам плюс»: з'ясувалися прізвища всіх підозрюваних

Читать на русском

Слово і Діло дізналося прізвища всіх підозрюваних у справі нанесення збитків споживачам від впровадження Нацкомісією нової формули.
Нацкомісія, що здійснює держрегулювання у сферах енергетики та комунальних послуг

Детективи Національного антикорупційного бюро під процесуальним керівництвом прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури повідомили про підозру колишньому керівнику Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, Дмитру Вовку, екс-члену Нацкомісії Володимиру Євдокимову, заступнику начальника управління енергоринку НКРЕКП Володимиру Бутовському та начальнику відділу цього управління Тарасу Ревенку в межах справи про завдання збитків від формули «Роттердам плюс»..

Про це журналісту «Слова і Діла» повідомили джерела в правоохоронних органах.

Водночас Вовку та Бутовському детективи повідомили про підозру заочно, оскільки вони перебувають за кордоном. За їхніми даними, екс-голова НКРЕКП перебуває на навчанні у Франції.

Також правоохоронці заочно повідомили про підозру двом топ-менеджерам ДТЕК: раднику генерального директора ТОВ «ДТЕК Східенерго» Борису Лісовому та гендиректору «ДТЕК Мережі» Івану Гелюху.

Нагадаємо, «Слово і Діло» повідомляло про затримання екс-члена НКРЕКП Євдокімова. Пізніше в НАБУ підтвердили затримання та повідомили про ще 5 підозр іншим учасникам схеми.

Раніше детективи проводили обшук в офісі інвестиційної компанії ICU у межах справи «Роттердам плюс». У НАБУ прокоментували ці слідчі дії.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: