Політв’язень Бекіров не встає з ліжка – адвокат

Читать на русском
У кримськотатарського активіста Едема Бекірова, якого незаконно утримують в Сімферопольському СІЗО, погіршився стан здоров'я.

У кримськотатарського активіста Едема Бекірова, якого незаконно утримують в Сімферопольському СІЗО, погіршився стан здоров'я.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє адвокат політв’язня Олексій Ладін, передає «Крим.Реалії».

Політв'язень Бекіров: «Мені треба вийти, бо помру»Едема Бекірова підсадили на інсулін і вливають величезна кількість, посилаючись на протокол лікування.

Так, за словами адвоката, в Бекірова затисло нерв у хребті, через що він зовсім не може встати з ліжка та відчуває сильні болі в спині.

«Я відразу ж звернувся до медчастини СІЗО. Медпрацівник до нього зайшов. Чому це сталося я наразі не можу сказати, оскільки так і не побачився з ним», — зазначив захисник.

Нагадаємо, окупанти затримали Едема Бекірова 12 грудня 2018 року на адмінкордоні з Кримом. Бекірова утримують у Сімферопольському СІЗО у справі про «зберігання і передачу вибухонебезпечних речовин і патронів».

У Бекірова 1 група інвалідності, він страждає від декількох важких хвороб.

Стан здоров'я кримськотатарського активіста Едема Бекірова, якого російська окупаційна влада звинувачує у незаконному зберіганні боєприпасів та вибухівки, стабільно важкий.

6 червня «суд» у Криму на 2 місяці продовжив арешт Бекірову. Він залишиться під арештом до 12 серпня 2019 року.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: