НАБУ виділило матеріали щодо організатора справи «Вог Аеро Джету»

Читать на русском
Національне бюро виділило в окреме провадження матеріали щодо розшукуваного організатора справи про переплату УЗ за паливо.
Анатолій Савич

Національне антикорупційне бюро виділило матеріали щодо організатора справи «Вог Аеро Джету» Анатолія Савича, який перебуває в розшуку, в окреме провадження.

Про це йдеться в ухвалі Солом'янського районного суду міста Києва, повідомляє «Слово і Діло».

В документі вказується, що правоохоронці звернулися до Інтерполу для оголошення Савича в міжнародний розшук. Прокурор підтвердив внесення клопотання про публікацію Синього оповіщення у обліку Інтерполу щодо розшуку організатора справи «Вог Аеро Джету». Наразі вказане клопотання перебуває на розгляді комісії з контролю файлів Інтерполу з метою всебічного вивчення відповідності правилам і статуту організації.

Як наголошував адвокат Савича, його клієнт з вересня 2017 року не перебуває в Україні. Також захисник вважає, що Савич не набув статусу підозрюваного, оскільки йому особисто не вручили повідомлення про підозру.

Як відомо, НАБУ і САП оголосили в розшук організатора схеми у справі «Вог Аеро Джету» Савича.

Нагадаємо, суд визнав додаткові угоди УЗ з «Вог Аеро Джетом» про підвищення цін на паливо недійсними. Також суд за позовом УЗ стягнув з цієї фірми більше 90 мільйонів. Раніше суд скасував арешт рахунків пов'язаних фірм із «Вог Аеро Джетом».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: