У Зеленського пояснили Путіну, кого вважають сепаратистами

Читать на русском
Радник команди президента України Володимира Зеленського з політичних питань Микита Потураєв відповів на умови президента РФ Володимира Путіна для діалогу.

Радник команди президента України Володимира Зеленського з політичних питань Микита Потураєв відповів на умови президента РФ Володимира Путіна для діалогу.

Як пише «Слово і Діло», про це він заявив під час дискусії «Нова політика на Донбасі».

Перший місяць роботи президента: як Зеленський виконує обіцянкиПонад два десятки нових обіцянок дав шостий президент України протягом першого місяця роботи. Три обіцянки Зеленський виконав, п’ять – провалив.

Він пояснив, що слова Зеленського про «сепартистів» стосуються не жителів Донбасу, а керівництва «Луганської та Донецької народних республік».

«Путін говорив, що не треба обзивати людей і не називати їх сепаратистами. Ми і так всіх називаємо своїми іменами – маріонеток Путіна ми так називаємо. Ми не відштовхуємо людей з окремих районів Донецької та Луганської областей – ми з ними говоримо», – сказав Потураєв.

Нагадаємо, раніше Путін назвав умови «конструктивних переговорів» із Зеленським. Так, одна з умов – «Зеленський має виконати свої передвиборчі обіцянки».

«Діалог можливий, якщо Зеленський почне виконувати свої передвиборчі обіцянки, включаючи встановлення прямих контактів із власними співвітчизниками на Донбасі, переставши називати їх сепаратистами», – заявив Путін.

«Слово і Діло пропонує подивитись, як шостий президент працював у свій перший місяць каденції: скільки нових обіцянок дав, скільки обіцянок виконав, а скільки – провалив.

Також, щоб швидко зорієнтуватися в обіцянках партій, переглянути списки, зрозуміти, хто з кандидатів-мажоритарників не впорався з обіцянками раніше, «Слово і Діло» зібрало всі дані в одному інтерактивному розділі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: