Путін назвав умови для діалогу із Зеленським

Читать на русском
Путін хоче, щоб Володимир Зеленський вів прямі переговори з представниками російської окупаційної влади на Донбасі і не називав їх сепаратистами.

Президент РФ Володимир Путін хоче, щоб президент України Володимир Зеленський вів прямі переговори з представниками російської окупаційної влади на Донбасі і не називав їх сепаратистами.

Як пише «Слово і Діло», про це він заявив в інтерв'ю італійській газеті Corriere della Sera.

Перший місяць роботи президента: як Зеленський виконує обіцянкиПонад два десятки нових обіцянок дав шостий президент України протягом першого місяця роботи. Три обіцянки Зеленський виконав, п’ять – провалив.

«[Конструктивний діалог з Києвом] можливий, якщо Зеленський почне виконувати свої передвиборні обіцянки, включаючи встановлення прямих контактів з власними співвітчизниками на Донбасі, переставши називати їх сепаратистами», - заявив Путін.

Він також звинуватив українську владу в ігноруванні Мінських угод.

Нагадаємо, Україна офіційно відмовляється вести прямі переговори з лідерами і представниками бойовиків окупованих територій Донецької й Луганської областей.

В інтерв'ю газеті Bild президент України Володимир Зеленський розповів, що під час першої зустрічі з президентом РФ Путіним скаже йому, що Донбас і Крим - це Україна.

Також ТКГ у Мінську не вдалося домовитися про «хлібне перемир'я» та звільнення полонених.

Также ТКГ не удалось договориться о «хлебном перемирии» и освобождении пленных.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: