Ситуація на Донбасі: 10 обстрілів, є поранені

Читать на русском
У районі Південного вели вогонь із мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

З початку поточної доби бойовики десять разів порушили режим припинення вогню.

Про це повідомляє прес-служба Штабу операції Об'єднаних сил у Facebook, пише «Слово і Діло».

Карта ООС: ситуація на сході України на 3 липняСитуація на сході країни на 3 липня 2019 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

При цьому бойовики застосовували заборонені мінськими угодами міномети калібру 82 мм, а також гранатомети різних систем, озброєння БМП, великокаліберні кулемети і стрілецьке озброєння.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід бойовики тричі обстрілювали позиції українських військ - під Водяним із автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, під Опитним зі стрілецької зброї і під Мар'їнкою з міномета калібру 82 мм.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ українські позиції обстріляли сім разів. Під Зайцевим бойовики тричі відкривали вогонь зі стрілецької зброї. Під Новолуганським стріляли двічі - з мінометів калібру 82 мм, озброєння БМП і зенітної установки.

У районі Південного вели вогонь із мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. У результаті обстрілу двоє військовослужбовців отримали поранення. Втрати противника уточнюються.

Раніше Зеленський назвав суму, яка потрібна для відновлення Донбасу.

Також нагадаємо, США відреагували на обстріл бойовиками медичного автомобіля на Донбасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: