В Україні завершився весняний призов

Читать на русском
В Україні завершився весняний призов на строкову військову службу в 2019 році, призвано і направлено у війська 17 тисяч 370 осіб.

В Україні завершився весняний призов на строкову військову службу в 2019 році, призвано і направлено у війська 17 тисяч 370 осіб.

Про це повідомляє Управління персоналу штабу Командування Сухопутних військ ЗСУ в середу, 3 липня, пише «Слово і Діло».

Призов чи контрактна армія: що обіцяють у програмах кандидати в президентиМайже всі кандидати в президенти обіцяють перехід від призову до професійної контрактної армії.

Відзначається, що протягом квітня-червня на строкову службу були призвані чоловіки 1992-1999 років народження. Військові комісаріати виконали державне завдання на 100%.

Так, в Збройні сили України було направлено 9 000 осіб, Нацгвардію - 5 152 осіб, Державну спеціальну службу транспорту - 600 осіб, Держприкордонслужбу - 2 618 осіб.

«Процес комплектування частин і з'єднань призовниками тривав без збоїв та відповідно до визначених планів і графіків відправки», - йдеться в повідомленні.

Строковики, як зазначено, будуть проходити службу у всіх регіонах України, за винятком зони проведення операції Об'єднаних сил.

«Тисячі чоловіків, які поповнять армійські лави у цей період, приступлять до охорони стратегічно важливих об'єктів ЗСУ», - додали в Сухопутних військах.

Раніше на Закарпатті відстрочили призов до армії.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: