Фірма Бахматюка хотіла зняти арешт із майна

Читать на русском
Столичний райсуд відмовив представнику компанії аграрного олігарха в знятті арешт із майна, оскільки клопотання йому непідсудне.

Суд відмовив Станіславській торговій компанії, яка належить Олегу Бахматюку, в знятті арешту з майна фірми, оскільки таке клопотання йому непідсудне.

Таке рішення 22 травня ухвалила слідча суддя Солом'янського районного суду міста Києва Марія Зелінська, повідомляє «Слово і Діло».

Як вказується в рішенні, адвокат в інтересах Станіславської торгової компанії подав клопотання про зняття арешт з майна фірми у кримінальному провадженні щодо VAB банку. На його думку, зазначений арешт є незаконним та безпідставним, а відтак підлягає скасуванню.

Своєю чергою детектив Національного антикорупційного бюро надав суду постанову генерального прокурора України, якою справу VAB банку передали до Головного слідчого управління Національної поліції.

Вивчивши клопотання, суддя залишила його без задоволення. Вона вказала, що справу дійсно передали до Нацполіції, а значить клопотання треба було подавати за місцем реєстрації відповідного органу.

Нагадаємо, Бахматюк через суд намагався прискорити НАБУ в передачі справи його банку. Також він спробував це зробити вдруге.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: