Справа Жулян: НАБУ призначило експертизу

Читать на русском
Столичний райсуд залишив заарештованим ноутбук, який вилучили у справі про зловживання в київському аеропорті.
Солом'янський суд Києвафото: «Слово і Діло»

Детектив Національного антикорупційного бюро призначив судово-економічну експертизу для встановлення відсутності або наявності збитків у кримінальному провадженні про можливі зловживання на комунальному підприємстві «Міжнародний аеропорт «Київ».

Про це йдеться в ухвалі Солом'янського районного суду міста Києва, повідомляє «Слово і Діло».

Як вказується в документі, детектив НАБУ виніс постанову про призначення економічної експертизи, на вирішення якої поставили питання наявності/відсутності збитків, а також їх розмір у разі наявності.

Також детективи призначили комп'ютерно-технічну експертизу ноутбука, який вилучили в приміщенні КП «Міжнародний аеропорт «Київ» під час обшуку. Цей ноутбук визнали речовим доказом і на нього наклали арешт рішенням суду. Однак представник аеропорту подав клопотання про зняття арешту з ноутбука. Своєю чергою детектив заперечував і говорив, що обґрунтованість накладення арешту вже було перевірено Київським апеляційним судом.

Детектив також підкреслював, що дані з цього ноутбука можуть бути використані як докази фактів чи обставин кримінального провадження. Вивчивши клопотання, суддя відмовив у його задоволенні.

Нагадаємо, в цій справі НАБУ обшукало бізнес-центр Capital Hall. Також детективи отримали листування голови ради директорів аеропорту «Київ».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: