Справа Жулян: НАБУ обшукало бізнес-центр Capital Hall

Читать на русском
Національне бюро проводило обшук в офісах низки фірм, пов'язаних зі справою про зловживання в столичному аеропорту.

Детективи Національного антикорупційного бюро проводили обшуки в бізнес-центрі Capital Hall у межах провадження про зловживання в аеропорту «Київ».

Про це йдеться в ухвалі Апеляційного суду міста Києва, повідомляє «Слово і Діло».

Прокурор САП у скарзі просив суд змінити рішення суду першої інстанції, яким лише частково задоволене клопотання про арешт вилученого майна в БЦ Capital Hall. Відзначається, що рішенням Солом'янського райсуду Києва був наданий дозвіл детективам НАБУ на обшук 2-го, 5-го й 8-го поверхів бізнес-центру, а саме офісів невідомих адвокатів і приміщень фірм НОТ, «Інвестиційний Центр», «Юститан», КУА «Ніка-Інвест», ПАТ «Міоритм», БК «Міськжитлобуд», «Інвестиційні Інновації», «Медрадіопрепарат», «Укрбудпостачсервіс», «Центр сучасних інвестиційних рішень» та «Юніверсал Плюс»

Під час обшуків детективи вилучили договір поставки, укладений між ТОВ «Лівобережжя плюс» і КП «Міжнародний аеропорт «Жуляни»; два системних блоки, сторінки контракту; копія документа англійською мовою із заголовком Corporate Chapter; ноутбук; копії документів, виконаних на іноземній мові під назвою AGREEMENT FOR PROFESSIONAL ADVISORYSERVICE та інше майно. Однак суд не заарештував нічого з перерахованого вище, тому прокурор САП просив колегію накласти арешт на це майно.

Вивчивши матеріали скарги, судді задовольнили апеляцію прокурора САП і наклали арешт на вищевказане майно.

Нагадаємо, НАБУ розслідує зловживання в аеропорту «Київ». Пізніше суд скасував арешт мобільного телефону та планшета, вилучених під час обшуків у столичному аеропорту.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: