Під час акції «евробляхерів» під Радою постраждав поліцейський

Читать на русском
Під час сутичок біля будівлі Верховної Ради між учасниками акції власників автомобілів із іноземною реєстрацією і правоохоронців постраждав працівник поліції.

Під час сутичок біля будівлі Верховної Ради між учасниками акції власників автомобілів із іноземною реєстрацією і правоохоронців постраждав працівник поліції.

Про це повідомляє столичне управління Нацполіції в четвер, 16 травня, пише «Слово і Діло».

Штрафи та пільги для «євробляхерів»: чи потрібно йти на поступки8 листопада 2018 року Верховна рада підтримала нові правила розмитнення автомобілів з європейською реєстрацією в Україні. Від сьогодні поліція може зупиняти нерозмитнені євробляхи. Власники таких авто влаштували мітинг під ВР.

«Під час сутички з активістами постраждав працівник поліції. Зараз медики надають йому необхідну допомогу. Активного учасника події доставили до управління поліції», - йдеться в повідомленні.

За попередньою інформацією, учасники акції намагалися перекрити рух на перехресті вул. Шовковичної та вул. Грушевського.

«Коли правоохоронці спробували врегулювати ситуацію, один із учасників скоїв наїзд на поліцейського. Під час затримання злочинець загрожувати порізати собі вени ножем. Щоб заспокоїти чоловіка, правоохоронці застосували сльозогінний газ», - відзначили в поліції.

На місце викликали слідчо-оперативну групу та швидку допомогу. Лікарі надають необхідну допомогу потерпілому поліцейському. Водія, який скоїв наїзд на правоохоронця, доставили до Печерського управління поліції, де встановлюють його анкетні дані і беруть пояснення.

Нагадаємо, раніше біля будівлі Верховної Ради сталася бійка між так званими «євробляхерами» і силовиками. У протистоянні брали участь близько 100 осіб.

Також відзначимо, в березні в Миколаєві стався конфлікт між «євробляхерами» і поліцією.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: