У Львівській області затримали підозрюваного в шахрайстві з оформленням «євроблях»

Читать на русском
Співробітники поліції затримали у Львівській області підозрюваного в шахрайстві з митним оформленням автомобілів на європейських номерах.

Співробітники поліції затримали у Львівській області підозрюваного в шахрайстві з митним оформленням автомобілів на європейських номерах.

Про це повідомляє відділ комунікації головного управління Національної поліції у Львівській області, передає «Слово і Діло».

Кінець пільгового розмитнення: чи врятують ці кошти ПФ і що чекає «євробляхи»22 лютого 2019 року закінчується термін пільгового періоду застосування ставки акцизного податку (коефіцієнт 0,5) для митного оформлення автомобілів з іноземною реєстрацією.

За даними поліції, до правоохоронних органів надійшло 120 заяв від жителів 4 областей західної України про шахрайські дії чоловіка, який представлявся митним брокером - він обіцяв провести митне оформлення автомобілів на європейських номерах, брав у потерпілих від 2 до 4 тис. дол. США і не виконував свої обіцянки.

«Поліція встановила, що до злочину причетний 38-річний житель Яворівського району Львівської області. Сукупна сума збитків потерпілим перевищила 8,5 млн грн. Чоловік переховувався від слідства і був оголошений в розшук. Зараз його затримали і висунули підозру в шахрайстві», - розповів начальник головного управління Національної поліції у Львівській області Валерій Середа.

За даними поліції, суд обрав для підозрюваного запобіжний захід у вигляді утримання під вартою на 35 діб і визначили суму застави - 3,842 млн грн.

Раніше в Миколаєві стався конфлікт між «євробляхерами» і поліцією.

Також нагадаємо, були названі найдорожчі розмитнені «євробляхи».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: