У Миколаєві стався конфлікт між «євробляхерами» та поліцією

Читать на русском
Справа дійшла до невеликої бійки: одного з активістів, за його власними словами, вдарили в обличчя.

У Миколаєві виник масштабний конфлікт та бійка між патрульною поліцією та активістами «АвтоЄвроСили».

Про це повідомляє місцеве видання Новини-N у вівторок, 19 березня, пише «Слово і Діло».

Кінець пільгового розмитнення: чи врятують ці кошти ПФ і що чекає «євробляхи»22 лютого 2019 року закінчується термін пільгового періоду застосування ставки акцизного податку (коефіцієнт 0,5) для митного оформлення автомобілів з іноземною реєстрацією.

Причиною конфлікту, за інформацією ЗМІ, стали сміттєві баки. Все почалося з того, що невідомі люди пересунули декілька сміттєвих баків, що стояли на зупинці громадського транспорту в районі перетину вул. Ковальської та 3 Слобідської, далі від зупинки.

Прибулі на місце співробітники адміністрації Заводського району викликали поліцію. Патрульні почали розгляд інциденту, під час якого пред'явили претензію в тому, що сміттєві баки пересунули працівники магазину магазину «Автозапчастини», котрий розташовується поруч. Останні свою причетність до інциденту заперечували, в результаті чого поступово розгорівся конфлікт.

Патрульні викликали підмогу – на місце прибуло ще чотири наряди патрульної поліції. Працівники магазину також закликали на допомогу своїх друзів і знайомих - в основному активістів організації «АвтоЄвроСила». Справа дійшла до невеликої бійки: одного з активістів, за його власними словами, вдарили в обличчя та «упакували» в патрульний автомобіль.

Раніше польські прикордонники не пустили в Україну «євробляху» за 10 мільйонів.

Також нагадаємо, були названі найдорожчі розмитнені «євробляхи».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: