Зеленський розповів, коли представить свою команду

Читать на русском
Кандидат у президенти України Володимир Зеленський 18 квітня пообіцяв назвати членів своєї команди.

Кандидат у президенти України Володимир Зеленський 18 квітня пообіцяв назвати членів своєї команди.

Як пише «Слово і Діло», про це він сказав в інтерв'ю РБК-Україна.

Команда Зе та її кадри: що насправді буде важливоШтаб кандидата в президенти Володимира Зеленського представив розширений список експертів, з якими працює штаб. Серед них Олександр Данилюк, Айварас Абромавичус, Руслан Рябошапка, Володимир Шульмейстер та інші.

Зеленський сьогодні пообіцяв представити своїх експертів. На питання журналіста, чи будуть вони займати високі посади в разі перемоги Зеленського, він відповів: «Не зовсім там такий етап».

«Я представлю тих людей, які поруч зі мною, експертів», - сказав Зеленський.

Зеленський планує виступити в політичному ток-шоу «Право на владу» на телеканалі «1+1» о 21:00.

Повідомлялося, що Зеленський представить команду, з якою буде працювати в разі перемоги на виборах президента 2019 до дебатів, які можуть відбутися 19 квітня.

Зазначимо, раніше Зеленський назвав всіх своїх радників. Так, спікером команди Зеленського з питань виборчої кампанії є політтехнолог Дмитро Разумков. Голова передвиборного штабу - керівник ТОВ «95 квартал» Іван Баканов. Ідеолог партії «Слуга народу» - Руслан Стефанчук.

В якості координатора штабу виступає Олександра Корнієнко, за цифрове напрямок відповідають Михайло Федотов і Святослав Юраш.

Колишній перший заступник міністра інфраструктури Володимир Шульмейстер є експертом з транспортних питань, а колишній перший заступник голови Національної телерадіокомпанії Олександр Харебін - експерт з питань інформаційної та мовної політики. Президент юридичної компанії Jurimex Данило Гетманцев, який курирує питання оподаткування, публічних фінансів, банківського права.

Голова ГО «Всеукраїнська організація «Зелений фонд» Олег Бондаренко - відповідає за екологічну тематику та правові питання, і юрист Hillmont Partners Вадим Галайчук. Питаннями народовладдя та електронного уряду займається завкафедри права Київського національного лінгвістичного університету Олександр Мережко, за регіональний розвиток відповідає засновник школи мерів Руслан Рохові.

Нагадаємо, у Зеленського ще не визначилися з кадровими рішеннями. Зокрема, його прес-служба повідомила, що жодних кадрових рішень у команді Володимира Зеленського не приймали.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: