У команді Зеленського заперечують співпрацю з лобістськими компаніями

Читать на русском
У команді кандидата на посаду президента України Володимира Зеленського заперечують співпрацю з будь-якими лобістськими компаніями або агентствами.

У команді кандидата на посаду президента України Володимира Зеленського заперечують співпрацю з будь-якими лобістськими компаніями або агентствами.

Про це повідомили в прес-центрі команди Зеленського в Facebook в четвер, 18 квітня, пише «Слово і Діло».

«У зв'язку з черговою хвилею дезінформації, поширеною в ЗМІ напередодні другого туру виборів президента України, офіційно заявляємо: команда Володимира Зеленського не залучала ніяких лобістських компаній або агентств для організації візиту нашого представника до США. У нас немає контракту з компанією Signal Group», - йдеться в повідомленні.

Обіцянка кандидата: як Зе команда планує змінювати систему державної владиСлово і Діло вирішило проаналізувати програмні обіцянки кандидатів на посаду президента України.

Також зазначається, що Олег Дубина, колишній перший віце-прем'єр України і екс-голова «Нафтогазу», ніколи не був і не є членом команди Володимира Зеленського.

В команді Зеленського підкреслили, що в кадрових питаннях жодних підкилимних домовленостей, обіцянок і роздачі майбутніх посад, портфелів і місць у списках кулуарно, у таємниці від суспільства вони не ведуть і вести не будуть. Вони переконані, що саме така позиція відрізняє їх від старих політичних еліт.

Раніше журналісти «Радіо Свобода» повідомляли, з посиланням на представника компанії Signal Group Consulting Джона Проктера, що кандидат у президенти Володимир Зеленський найняв цю лобістську фірму з Вашингтона, щоб поліпшити свій міжнародний імідж і організувати зустрічі членів своєї команди з чиновниками в США. Крім того, в «Радіо Свобода» відзначали, що компанія Signal Group організовувала зустрічі для голови штабу і лідера партії «Слуга народу» Івана Баканова і економічного радника Олега Дубини.

Нагадаємо також, що Зеленський розповів про своє ставлення до Путіна.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: