Зеленський про легалізацію проституції, марихуани та зброї: зробимо свій Лас-Вегас

Читать на русском
Кандидат в президенти Володимир Зеленський заявив, що в Україні можна легалізувати медичну марихуану, а також легалізувати проституцію в межа якогось одного українського міста.

Кандидат в президенти Володимир Зеленський заявив, що в Україні можна легалізувати медичну марихуану, а також легалізувати проституцію в межа якогось одного українського міста.

Про це він заявив в інтерв'ю «РБК-Україна», пише «Слово і Діло».

2-й тур виборів: які суспільні настрої та за рахунок чого лідирує ЗеленськийЗа даними опитування КМІС, проведеного з 9 до 14 квітня 2019 року, в другому турі виборів поки більше шансів перемогти у Володимира Зеленського (48,4 відсотка), ніж у чинного президента Петра Порошенка (17 відсотків).

«Медична марихуана, я вважаю, що це нормально, в крапельках вона продається. Я, до речі, консультувався з цього приводу з Євгеном Олеговичем Комаровським. Я за легалайз крапельок - так», - розповів кандидат у президенти.

Щодо легалізації проституції в країні Зеленський заявив, що, на його думку, в Україні можливо дати можливість «продавати секс за гроші» на території одного міста.

«Секс за гроші? Чесно кажучи, хлопці, я думаю, що у нас є можливість, і я зараз відповім на всі попередні питання, зробити Лас-Вегас. Суспільство було б не проти, і податки б платили. Дати можливість певному місту, якійсь території, і там все це відкрити», - додав Зеленський.

У той же час, кандидат у президенти вважає, що в його рідному місті, Кривому Розі, таку ідею «мужики не зрозуміють». Також Зеленський вважає, що в межах якогось одного міста можна легалізувати також і гральний бізнес.

«Так, взяти все це і перенести туди, дати там можливість. Будь ласка, там тусіть. Це ж не закрита буде територія. Можна цим самим підняти якесь місто, в яке ніхто не приїжджає і там - будь ласка», - зазначає він.

Зокрема, на його думку, на сьогодні не на часі говорити про можливість легалізації зброї, так як в країні йде війна.

«Я проти легалізації зброї. Не можна відповісти коротко, поясню чому. Легалізація зброї сьогодні в Україні, в країні, де йде війна, це неправильно, тому що ми прекрасно з вами знаємо, скільки зброї... Я проти легалізації зброї», - зазначив Зеленський.

Також Зеленський розповів про переслідування нинішньої влади і про плани з'їхати з Банкової.

Він повідомив й про відносини з олігархом Ігорем Коломойським.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: