Зеленський збільшив відрив від Порошенка: опитування групи «Рейтинг»

Читать на русском

У другому турі виборів 2019 року в Україні Володимир Зеленський має більше шансів перемогти, ніж його опонент, чинний президент Петро Порошенко.

Як пише «Слово і Діло», про це свідчать дані опитування Соціологічної групи «Рейтинг».

За даними опитування, за Зеленського планують віддати голоси 51,8% респондентів. За Порошенка мають намір проголосувати 19% громадян.

Опитування Соціологічної групи «Рейтинг» проводилося 12-16 квітня серед 3 тисяч респондентів у всій Україні за винятком окупованих Росією територій. Похибка вибірки - 1,8%.

Нагадаємо, за офіційними даними ЦВК, в першому турі виборів президента України, які відбулися 31 березня, за Володимира Зеленського віддали свої голоси 5,714 млн осіб (30,14%), за Петра Порошенка - 3,014 млн (15,95%). ЦВК призначила другий тур на 21 квітня 2019 року.

Як повідомлялося, 11 квітня соціологічна група «Рейтинг» оприлюднила дані опитування, проведеного 5-10 квітня, згідно з якими в другому турі за Зеленського планували голосувати 51% громадян, за Петра Порошенка - 21%.

Зазначимо, за даними опитування КМІС, проведеного з 9 до 14 квітня, в другому турі за Володимира Зеленського планують проголосувати 48,4% респондентів, за Порошенка - 17,0% опитаних.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: