Кандидат у президенти має намір продовжити спілкуватися з народом через соцмережі

Читать на русском
Кандидат в президенти України Володимир Зеленський буде продовжити спілкуватися з людьми через соціальні мережі.

Кандидат в президенти України Володимир Зеленський буде продовжити спілкуватися з людьми через соціальні мережі.

Про це він заявив в інтерв'ю РБК-Україна, пише «Слово і Діло».

На питання журналіста: «Як ви технічно збираєтеся комунікувати з людьми, щоб їх почути? Через соцмережі?», Зеленський відповів ствердно.

«Ви ж розумієте - ми обрали напрямок в Європу, однозначно, ми хочемо бути не совком, ми хочемо бути європейською державою, так, так, так. НАТО - клас, безпека, рівень армії, все зрозуміло. Але я хочу об'єднати країну. Я буду кожен день записувати відео до східних регіонів України і говорити до них: дивіться, НАТО - не звірюка, вона не ковтне вас. Дивіться, що це. Нехай люди думають, нехай почнуть читати про це, нехай почнуть вивчати», - сказав він.

Зеленський заявив, що в разі перемоги на виборах він буде продовжувати такий самий стиль комунікації з людьми, як в передвиборчій кампанії.

«Я б дуже хотів. Мало того, я вам скажу, що в наших планах, я дуже хочу, щоб це збулося, - електронна країна. Ми спочатку від цієї ідеї, чесно кажучи, й вирішили йти в політику, і вирішили перші кроки комунікувати саме так, як ми спілкуємося з суспільством. Тому що я вважаю, що так комунікувати мають всі топові менеджери країни. Люди повинні в будь-який момент у телефоні поставити запитання чиновникові», - сказав він.

Також Зеленський розповів про переслідування нинішньої влади і про плани з'їхати з Банкової.

Також він повідомив про відносини з олігархом Ігорем Коломойським.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: