Дебати на стадіоні: з'ясувалося, про що домовилися штаби Порошенка та Зеленського

Читать на русском
Штаби кандидатів у президенти Петра Порошенка і Володимира Зеленського в середу, 17 квітня, досягли декількох домовленостей про проведення в п'ятницю, 19 квітня, дебатів.

Штаби кандидатів у президенти Петра Порошенка і Володимира Зеленського в середу, 17 квітня, досягли декількох домовленостей про проведення в п'ятницю, 19 квітня, дебатів на НСК «Олімпійський».

Про це розповів голова правління Національної громадської компанії України Зураб Аласанія, передає «Слово і Діло» з посиланням на повідомлення в Facebook.

2-й тур виборів: які суспільні настрої та за рахунок чого лідирує ЗеленськийЗа даними опитування КМІС, проведеного з 9 до 14 квітня 2019 року, в другому турі виборів поки більше шансів перемогти у Володимира Зеленського (48,4 відсотка), ніж у чинного президента Петра Порошенка (17 відсотків).

За словами Аласанії, у зустрічі взяли участь: від штабу Порошенка Віталій Ковальчук, Артур Герасимов, Олексій Семенов; від штабу Зеленського - Андрій Богдан, Сергій Шефір, Кирило Тимошенко.

Голова НГТУ розповів, що кандидатам вдалося домовитися, зокрема, про те, що дебати почнуться о 19:00, проте їм передуватимуть концерти з 16:00, а також, що:

  • трибуни будуть ділити поперек;

  • символіку партій використовувати не будуть;

  • артисти від кандидатів будуть виступати по черзі, а сцен буде дві.

Аласанія також виклав попередній план стадіону з розподілом сцен та фан-зон, уточнивши, що він ще не затверджений.

«Так, очі вас не обманюють: сцен буде дві. Телесигналів буде два. Телетрансляцій, схоже, теж буде дві», - прокоментував він.

У той же час, за словами голови НГТУ, штабам кандидатів не вдалося домовитися:

  • по три питання або по чотири;

  • хто буде ведучим (ведучими);

  • ПТС одна або дві;

  • віддавати одну трансляцію всім каналам або кожен штаб веде свою зйомку і віддає своїм каналам.

Аласанія додав, що переговори продовжать в телефонному режимі Семенов і Тимошенко.

У той же час, за його словами, «Суспільне» до дебатів на стадіоні не причетне і «змістовні дебати мають відбутися в студії НГТУ 19 квітня з 20:00 до 21:00» (якщо Центральна виборча комісія не ухвалить іншого рішення). Він також повідомив, що 18 квітня представники штабів зберуться на переговори в ЦВК.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: