Команда Зеленського найняла американських лобістів для роботи над іміджем – ЗМІ

Читать на русском
Кандидат в президенти Володимир Зеленський найняв лобістську фірму Signal Group Consulting із Вашингтону, щоб поліпшити свій міжнародний імідж.

Кандидат в президенти Володимир Зеленський найняв лобістську фірму Signal Group Consulting із Вашингтону, щоб поліпшити свій міжнародний імідж і організувати зустрічі членів своєї команди із чиновниками в США.

Про це повідомив представник компанії Джон Проктер журналістам «Радіо Свобода», пише «Слово і Діло».

2-й тур виборів: які суспільні настрої та за рахунок чого лідирує ЗеленськийЗа даними опитування КМІС, проведеного з 9 до 14 квітня 2019 року, в другому турі виборів поки більше шансів перемогти у Володимира Зеленського (48,4 відсотка), ніж у чинного президента Петра Порошенка (17 відсотків).

«Signal Group, згідно з американським законодавством, повинна розкривати інформацію про співпрацю з іноземцями. За даними, які оприлюднила компанія на виконання цього закону, її найняв Маркус Коен від імені Володимира Зеленського, щоб «підняти імідж» Зеленського і його партії», - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що Зеленський і партія «Слуга народу», яка висунула його кандидатом в президенти, заплатили Signal Group Consulting 60 тис. Дол. Компанія почала короткострокову співпрацю із Зеленським минулого тижня, зазначив Проктер.

Передбачається, що компанія буде сприяти зустрічам членів команди кандидата в президенти Зеленського з чиновниками Капітолійського пагорба і адміністрації президента США Дональда Трампа. За даними «Радіо Свобода», компанія Signal Group організовувала зустрічі для глави штабу і лідера партії «Слуга народу» Івана Баканова і економічного радника Олега Дубини.

Нагадаємо, олігарх Ігор Коломойський обіцяє повернутися в Україну в разі перемоги Зеленського.

Також відзначимо, у Зеленського заперечують отримання повісток в армію.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: