Дебати Порошенка та Зеленського покажуть на російському ТБ

Читать на русском
Дебати Петра Порошенка і Володимира Зеленського 19 квітня будуть транслювати, в тому числі, російські телеканали

Дебати Петра Порошенка і Володимира Зеленського 19 квітня будуть транслювати, в тому числі, російські телеканали.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на російські ЗМІ.

Назвали ведучих дебатів на «Олімпійському»Команди кандидатів в президенти ще не домовилися про ведучого дебатів, які відбудуться 19 квітня на НСК Олімпійський.

Повідомляється, що транслювати дебати Порошенка і Зеленського мають намір телеканал «Росія 24", Russia Today, а також «Дождь». Також уточнюється, трансляція буде йти з перекладом на російську мову.

Крім того, виконавчий продюсер «Дождя» Світлана Гуляєва зазначила, що на телеканалі в п'ятницю буде великий спеціальний ефір і пряма трансляція дебатів з перекладом.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на дебатах на НСК «Олімпійський» 19 квітня прихильників Порошенка і Зеленського будуть розміщувати в різних секторах. Правоохоронні органи готові до запобігання будь-яких спроб дестабілізації.

Раніше також стало відомо, що за ефір дебатів на «Олімпійському» буде відповідати «Суспільне». У той же час штаби кандидатів ще не визначилися з приводу модератора, а також не домовилися про технічне забезпечення трансляції і, відповідно, компанію, яка роздасть сигнал всім охочим ЗМІ.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: