Назвали 10 фактів про формат теледебатів

Читать на русском

Національна суспільна телерадіокомпанія назвала 10 фактів про те, якими мають бути теледебати Петра Порошенка та Володимира Зеленського.

Як пише «Слово і Діло», про це сказано на сторінці у Facebook.

Зокрема, дебати передбачають особисту участь кандидатів, не допускається участь їх представників чи довірених осіб. Вони проводяться за кошти державного бюджету. Так, 1 година дебатів обійдеться державній скарбниці у 6 мільйонів гривень.

Зазначається, що дебати триватимуть 60 хвилин 19 квітня 2019 року з 20:00 до 21:00.

«36 хвилин на дискусію. 4-5 питань від кандидатів один одному. І 5 хвилин на завершальне слово, репліки кандидатів - не більше 30 секунд», - зазначають у «Суспільному».

Підкреслюється, що у разі присутності лише одного кандидата - йому надається увесь час для передвиборної агітації.

Нагадаємо, глава «Суспільного» Зураб Аласанія озвучив позицію по дебатам Петра Порошенка і Володимира Зеленського 19 квітня 2019 року. Він розповів, що буде відбуватися у разі, якщо один з кандидатів або ж обидва не прийдуть на дебати в ефір «Суспільного».

Аласанія також заявив, що після офіційних дебатів 19 квітня «Суспільне» може організувати ток-шоу із залученням експертів і журналістів.

Підкреслимо, на дебати за участю кандидатів у президенти Порошенка і Зеленського, які відбудуться на НСК «Олімпійський» 19 квітня о 19:00, заброньовано 12 тис. місць.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: