Дебати на «Олімпійському»: що заплановано на 19 квітня на НСК

Читать на русском

У день проведення дебатів між кандидатами на посаду президента на НСК «Олімпійський» 19 квітня планують різні заходи із ранку і до ночі.

Як пише «Слово і Діло», про це заявив заступник гендиректора НСК «Олімпійський» Віктор Анісімов, повідомляє «Радіо Свобода».

Стадіон, аналізи, дебати: що засвідчила передвиборча кампаніяЗа даними опитування групи Рейтинг, за Володимира Зеленського планує голосувати 51 відсоток українців. За Петра Порошенка має намір віддати голоси 21 відсоток респондентів.

«Активності в рамках 19 квітня заплановані з 9 ранку до 00:00 20 квітня», - сказав він.

Водночас пояснити, що ж саме буде, Анісімов не зміг, вказавши, що цю інформацію надасть пізніше, коли «буде наданий остаточний сценарій».

Він запевнив, що штабам обох кандидатів надали рівні умови для проведення дебатів, але наразі переговори сторін щодо можливого формату заходу ще тривають.

Наприклад, розглядається варіант розділення стадіону на дві частини.

Анісімов додав, що НСК «Олімпійський» не займається поширенням квитків для глядачів – це роблять виключно штаби кандидатів.

«Вони на сьогоднішній день домовляються про квоту участі глядачів, які підтримують обидві сторони, в рівній кількості. Скільки буде людей, як вони будуть розміщені, є предметом домовленостей безпосередньо штабів», – сказав заступник гендиректора стадіону.

Назвали 10 фактів про формат теледебатівУ разі присутності на дебатах лише одного кандидата йому надається увесь час для передвиборної агітації.

За його словами, питаннями безпеки на НСК «Олімпійський» під час дебатів також займаються штаби кандидатів.

«Заходи безпеки на сьогоднішній день взяли на себе представники штабів. Нас запевнили, що будуть задіяні максимальні заходи безпеки для того, щоб глядачі почували себе в повній безпеці», – сказав Анісімов.

Наразі на стадіоні тривають монтажні роботи.

Раніше стало відомо, що представник кандидата у президенти Петра Порошенка у ЦВК просить комісію внести зміни у положення про порядок проведення дебатів, щоб президент встиг взяти участь у дебатах на НСК «Олімпійський» та на «Суспільному».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: