У НСК «Олімпійський» роз'яснили ситуацію з продажем квитків на дебати

Читать на русском
НСК не продає квитки на заходи, оскільки це прерогатива організаторів та операторів продажу квитків.

Національний спортивний комплекс «Олімпійський» не має наміру продавати квитки на дебати кандидатів у Президенти Володимира Зеленського та Петра Порошенка.

Про це повідомляє прес-служба НСК, передає «Слово і Діло».

У Зеленського назвали вартість дебатів на «Олімпійському»Передвиборчі дебати на стадіоні НСК Олімпійський коштуватимуть приблизно від 6 до 8 млн грн, ці витрати розділять порівну виборчі фонди кандидатів у президенти.

«НСК не буде продавати квитки. Це питання до штабів кандидатів», - йдеться в повідомленні.

За словами представника, НСК не продає квитки на заходи, оскільки це прерогатива організаторів та операторів продажу квитків.

Нагадаємо, активно тема дебатів почала обговорюватися 3 квітня, коли Володимир Зеленський опублікував відеозвернення, в якому викликав Порошенко на дебати на НСК «Олімпійський». Він заявив, що «дає на роздуми 24 години». Порошенко відповів і заявив, що закон передбачає інші умови проведення дебатів, проте погодився дискутувати на стадіоні.

Проведення передвиборних дебатів передбачено виборчим законодавством. Згідно з законом, дебати повинні відбутися в останню п'ятницю перед днем виборів. Офіційні дебати повинні проходити в студії НСТУ в строго визначений час.

Також формат дебатів можливий як частина передвиборчої агітації.

Команди кандидатів у президенти Петра Порошенка і Володимира Зеленського уклали тристоронню угоду з НСК «Олімпійський» про оренду стадіону на вечір 19 квітня.

Кандидат в президенти Володимир Зеленський анонсував безкоштовні квитки в фан-зону в центрі стадіону на дебати з Петром Порошенком, які пройдуть 19 квітня о 19.00.

Однак наразі онлайн-бронювання квитків недоступно.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: