Аласанія озвучив позицію «Суспільного» щодо дебатів на стадіоні

Читать на русском
Він підкреслив, що Суспільне буде діяти відповідно до закону і чекатиме кандидатів Порошенка і Зеленського в студії для дебатів.

Голова Національної громадської телерадіокомпанії («Суспільне») Зураб Аласанія озвучив позицію щодо дебатів Петра Порошенка і Володимира Зеленського 19 квітня 2019 року.

Про це він сказав в коментарі «РБК-Україна», пише «Слово і Діло».

Зокрема, Аласанія розповів, що буде відбуватися в разі, якщо один із кандидатів або ж обидва не прийдуть на дебати в ефірі «Суспільного».

Порошенко провів «перші дебати» на стадіоні: що пишуть у соцмережахПетро Порошенко 14 квітня приїхав на стадіон Олімпійський, щоб провести дебати з Володимиром Зеленським. Але шоумен не прийшов.

«Згідно із законом, ми маємо показувати будь-нейтральне відео рухомим рядком про те, що «вибачте, кандидат не з'явився такий-то і такий-то не з'явився»... У нас й до того (початку дебатів, - ред.) буде «Зворотній відлік» (ток-шоу, - ред). Ми їх звідти ще включимо (зі стадіону, - ред.). маю на увазі, ми включимо, що там відбувається. Але ми зобов'язані за законом зробити такий екран, а потім «Зворотній відлік» повертаємо», - сказав Аласанія.

Він підкреслив, що «Суспільне» буде діяти відповідно до закону і чекатиме кандидатів Порошенка і Зеленського в студії для дебатів.

Раніше в НСК «Олімпійський» роз'яснили ситуацію з продажем квитків на дебати.

Також нагадаємо, Порошенко обіцяє прийти на «Олімпійський» на дебати 19 квітня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: